Hoppa till innehållet

Nyheter

Månadens energizer – Johanna Andersson, Communication Manager

aug 09, 2023

Vi fortsätter vår serie – månadens energizer – där ni möter medarbetarna i vårt svenska team. Denna gång får ni träffa Johanna som jobbar med kommunikation på den svenska marknaden.

Hur hittar du återhämtning och energi i vardagen?

Jag har alltid älskat att vara ute i naturen. En långpromenad eller en joggingrunda i vackra omgivningar hjälper mig att ladda batterierna, vara i nuet och hitta tid till reflektion. Om jag får med mig min dotter på cykel eller till häst blir det förstås ännu bättre.

Varför jobbar du för European Energy?

Det som gjorde mig nyfiken på European Energy var deras vision om att bli en ledande kraft i den globala omställningen. Jag vill bidra till positiv förändring i världen, och att arbeta för att motverka klimatförändringar och hjälpa samhället att bli mer hållbart, känns meningsfullt.

Vad tycker du är European Energys viktigaste uppgift?

Att driva på den gröna omställningen genom mer förnybar energi och att göra det på ett sätt som inspirerar andra. Om vi vågar pröva nya vägar, är kreativa och innovativa, med känsla för det lokala samhället, så kan vi hitta lösningar som gör att ett plus ett blir mer än två.  

Har du någon filosofi i livet?

Det finns många människor som inspirerar mig på olika sätt genom sitt engagemang, sin uthållighet och vilja att skapa en bättre värld för alla. Själv har jag alltid tänkt att drömmar är en kraft som kan förändra, så mitt motto är: Följ dina drömmar och sikta högt!