Hoppa till innehållet

Nyheter

Månadens energizer – Anna Dahlin

jan 31, 2023

Under 2023 kommer vi att presentera våra drivna och engagerade kollegor i det svenska teamet. Först ut är Anna Dahlin, en av våra projektledare. Hur hittar och sprider hon energi?

Hur laddar du dina batterier Anna?  

För mig är svaret hästkrafter. Att vara i stallet och med min häst Freja är den bästa avkoppling jag vet. Vi har ett starkt band och att se hur vår relation utvecklas är väldigt givande, dessutom kräver hästar närvaro, lugn och att man är sig själv. Det, plus naturupplevelserna, gör att jag alltid går från stallet med en skön känsla i kroppen.

Men du får energi på jobbet också, hur då?

Jag har ett så fantastiskt roligt jobb, bra kollegor och förmånen att få jobba för en bättre framtid för alla, genom att bidra till den gröna omställningen. Det är väldigt motiverande att känna att jag gör skillnad.

Och vad är det European Energy gör som bidrar till en bättre framtid?

Genom att anlägga sol- och vindparker bidrar vi till mer förnybar energi, vilket behövs för att motverka klimatförändringarna och elektrifiera samhället på ett hållbart sätt. Jag jobbar huvudsakligen med solparker och de erbjuder väldigt spännande möjligheter som att kombinera med jordbruk i olika former och att arbeta medvetet för att öka den biologiska mångfalden.

Vad tycker du gör European Energy unikt?

Vi är 37 nationaliteter på European Energy nu, det innebär en väldigt spännande och lärorik vardag med mycket samarbete och det gillar jag. Det går i linje med mitt eget personliga motto: Att vara olika är ingen svaghet utan en styrka!