Hoppa till innehållet

Nyheter

Välkommen Anna Dahlin – ny Project Manager i det svenska teamet

okt 12, 2022

Anna Dahlin, Project Manager på European Energy

Välkommen Anna Dahlin – ny Project Manager i det svenska teamet

European Energy stärker upp sin svenska organisation med en ny projektledare. Anna Dahlin börjar på företaget under oktober månad och blir en efterlängtad resurs i arbetet med att förverkliga projekt inom sol och vind.

Anna Dahlin kommer närmast från WSP. Där har hon i rollen som miljökonsult har arbetat med tillståndsprocesser för vattenverksamhet och miljöfarlig verksamhet. Med sig har hon erfarenhet, kunskap och kontakter, men också ett stort engagemang för den gröna omställningen.

-Det känns väldigt givande att arbeta för ett mer hållbart samhälle och att bidra till att förnybara energislag blir en ännu större kraft att räkna med, säger Anna.

I rollen som projektledare kommer hon att driva projekt från start till mål inom både sol och vindkraft.

Ser möjligheter i utmaningar

För European Energy är en möjlig solpark inte bara en solpark. Det är också en betesmark som kan fortsätta vara det för får eller en åker som kan fortsätta producera vall. Eller en yta där den biologiska mångfalden kan ökas genom inplanteringar av till exempel ängsblommor och kantzoner.

-Det är så roligt att börja på European Energy för det känns som ett företag där drivkraften att förändra och förbättra finns i alla led, säger Anna.